Hærdede glasvægge på mål - Den bedste kvalitet får du hos CL Glas

CL producerer, leverer og monterer hærdede glasvægge i hele Danmark. Vi laver også vægge af fuldglas, der er lyddæmpende og brandhæmmende.
Ring til osSkriv til os

Selvfølgelig skal din glasvæg være hærdet

CL står for sikre glasvægge

Med mindre du specifikt bestiller andet, vil den glasvæg du bestiller hos os være en hærdet glasvæg, af den simple grund, at det er langt det mest sikre. En hærdet glasvæg kan i langt højere grad tåle, at der bliver stødt ind i den.

En hærdet glasvæg er ikke nødvendigvis brudsikker. Glasset er dog behandlet på en måde, der gør det 4-5 gange stærkere end almindeligt glas. Er uheldet ude, vil glasset splintres i små fragmenter, der ikke er skarpe.  

Hærdet glasvæg eller sikkerhedsglas?

Sikkerhedsglas – eller personsikkerhedsglas – er en fælles betegnelse for forskellige typer af hærdet glas, som anvendes til glasvægge.

Hærdet glas er varmebehandlet og efterfølgende lynafkølet, hvilket giver den struktur, som skaber den ufarlige splintring. 

Lamineret glas er en anden form for sikkerhedsglas, hvor to eller flere glaslag holdes sammen af en stærk folie mellem lagene. Her kan glasset ligeledes splintre, men folien holder sammen på glasset og sikrer at ruden holder sin form. Jo flere lag, jo stærkere bliver glasset. 

Sidst men ikke mindst kan du få en hærdet glasvæg, der er en kombination af de to ovenstående. Denne type glas anvendes typisk til altanværn eller “rækværker” af glas, der er monteret med beslag direkte i glasset.  

Ønsker du en kompetent og tilpasset løsning til hærdede glasvægge, så tag kontakt til CL Glasvægge. Vi har været specialister i glas siden 1985, og kan løse opgaver med hærdede glasvægge, indendørs såvel som udendørs, fra en enkelt produktfremstilling til en totalentreprise med produktion, levering og montage. 

Få uforpligtende tilbud

Ring direkte og fortæl os, hvad du skal bruge, så får du et uforpligtende tilbud.

Tryk for at ringe

Send os en mail og fortæl os, hvad du skal bruge. Skriv også dit telefonnummer, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud

Send os en mail

fuld glasvæg

cl Glasvægge er en del af en helhedsløsning

CL GLAS OG ALUMINIUM

GLASFACADER & ALUMINIUMSFACADER
INDVENDIGE GLASVÆGGE, NEW YORKERVÆGGE OG FULDGLASVÆGGE
BRANDELEMENTER, BRANDSIKRE DØRE OG VINDUER
AUTOMATISKE DØRE, BUTIKSDØRE OG BERØRINGSFRI DØRÅBNING